lauantai 2. huhtikuuta 2016

Matkapäivikirja pt2.

Alkaa olla jo vuosi siitä, kun Matkapäivikirja sai alkunsa. Vuosi sitten pakkasin romppeeni pahvilaatikoihin, myin isommat ja otin loput matkalaukkuun suuntana Kroatia ja vuoden pesti vapaaehtoistöissä. Matkaani pitempään seuranneet tietävät, että vuosi vaihtui kuuteen kuukauteen ja taival oli jokseenkin vaihtelevan kivikkoista. Palasin Suomeen pahvilaatikoiden keskelle pieneen huoneeseen, ja taivas antoi räntää. Projekti päättyi ennen aikojaan, mutta suunta tulevasta oli jo jäänyt mieleen itämään. Joulukuu oli pimeä kaikin puolin, mutta jo tammikuussa suuntasin ensimmäiselle reissulleni, joita on jo tähän huhtikuuhunkin mennessä ehtinyt muutama kertyä. Tuskailun ja pähkäilyn välimaastosta alkoi hahmottua uusi suunta tuleville suunnitelmille. Mitä ne ovat, kerron kyllä pian. 

Nyt on siis tullut aika kertoa uusia tarinoita. Tarinoita lähtemisistä ja tulemisista ja paikallaan pysymisestäkin. Myös tarinoita ihmisistä, joita mahtuu kaikkeen siihen välille.

Blogi sai uuden ilmeen, ja sivupalkista löytyy pari välilehteä, ehkä tuonnempana useampi. Matkapäivikirja tuli myös siinäkin mielessä uuteen aikaan, että voitte seurata minua myös Instagramissa, josta löytyypi tietenkin samaisella nimellä. Hurraa. Matkapäivikirjan fb-sivuilla löytyy myös kuvakansioita matkoilta.



photo by Eva Pecec

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti